Retningslinjer

Annoncer og reklamelinks

Jeg er glad for, at jeg kan give dig gratis indhold. For at kunne gøre det, er der annoncer og reklamelinks på bloggen. Der står altid, hvis et link er et reklamelink. Du betaler ikke mere, hvis du køber varer via reklamelinks, men jeg får en lille procentdel af af salget. Denne støtte betyder, at jeg kan skrive mere gratis indhold til dig. Så tak for det!

Annoncørbetalt indhold

Jeg laver ind imellem annoncørbetalt indhold. Det betyder, at jeg modtager penge for at skrive om et bestemt sted, emne eller produkt. Indlægget vil dog altid være udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har kun indflydelse på emnet, ikke artiklens indhold eller min vurdering af det omtalte. Hvis en artikel er annoncørbetalt, så fremgår det altid tydeligt.

Fotos

De fleste fotos på bloggen har jeg taget. Ind imellem rejser jeg dog med fotografer, og jeg benytter af og til pressefotos fra de steder, jeg skriver om. Ved fotos, der ikke er taget af mig selv, står fotografens navn altid nævnt.

Ophavsret

Alle artikler og fotos på Spanienbloggen er ophavsretsbeskyttede. Det er ikke tilladt at gengive, redigere eller tilpasse indholdet til andre blogs eller medier uden skriftlig accept.