kommentarer

 1. Linda
  marts 11, 2017 @ 2:00 pm

  Hej Hanne.
  Måske kan du nå at spørge om hvordan man bedst er dækket hvis man er afsted i længere tid.
  Min privat rejseforsikring dækker for 2 måneder. Men hvis vi vil blive længere i spanien på et tidspunkt??

  Svar

  • spanienbloggen
   marts 11, 2017 @ 5:06 pm

   Hej Linda

   Tak for dit besøg og dit rigtig gode spørgsmål.
   Jeg ved, at man kan tegne rejseforsikringer for både korte og længere perioder. Forsikringsselskaberne tilbyder både forsikringer, der varer 3,6 12 måneder.
   Jeg har fx selv en årsforsikring, som automatisk fornys. Så er jeg altid dækket ind på mine (mange) rejser, uanset om jeg er på korte eller længere rejser.

   Håber, det var svar på dit spørgsmål, eller så spørg endelig igen.

   De bedste hilsner
   Hanne

   Svar

  • spanienbloggen
   marts 12, 2017 @ 7:10 am

   Hej igen Linda

   Lige et tillægssvar til dit spørgsmål. Som Jette ganske rigtigt skriver i sin kommentar nedenunder, så skal du bede dit forsikringsselskab om en udvidet forsikring, hvis du har en årsrejseforsikring og skal være længere tid ude at rejse end 1 måned.

   Jeg var ikke skarp nok i mit tidligere svar til dig omkring det. Beklager!

   De bedste hilsner
   Hanne

   Svar

 2. Jette Renane
  marts 11, 2017 @ 11:15 pm

  Hej Hanne, en årsforsikring dækker ikke automatisk for et helt år. De fleste forsikringer dækker kun 1 til 2 måneder. Så enten skal du rejse ud af landet eller søge dit forsikringsselskab om forlængelse. Jeg vil,anbefale alle at tegne en privatforsikring.
  Det er første gang jeg læser din blok og jeg synes det er meget irriterende at du skriver helt ud til kanten på siden. Det er svært at læse.
  Venligst Jette

  Svar

  • spanienbloggen
   marts 12, 2017 @ 7:07 am

   Hej Jette

   Tak for dit besøg og din kommentar.
   Og ja, du har helt ret i, at man skal sikre sig, at have sin årsrejseforsikring udvidet, hvis man rejser i en sammenhængende periode på mere end 1-2 måneder, afhængigt af, hvilket forsikringsselskab, man har. Tak for at præcisere det, så man ikke er i tvivl.

   Ja, du har ganske ret i, at bloggens tekst går helt ud til kanten, hvis man læser på mobiltelefon eller iPad. Det er kun på computere, at der er en ordentlig margin omkring teksten. Jeg er opmærksom på det, og jeg arbejder også på at finde en løsning på problemet, så bloggen er mere læsevenlig på mobile enheder.

   De bedste hilsner
   Hanne

   Svar

  • Linda
   marts 12, 2017 @ 4:16 pm

   Tak for dit svar.
   Jeg havde bare håbet på at der var en nem/billig måde at forlænge på.
   Vi rejste i 2,5 måneder på de kanariske øer for 2 år siden og de 2 måneder var jo dækket af vores privatrejsesforsikring. Men så havde vores forsikringsselskab nogen de samarbejdede med, hvis man ville forlænge. Så det gjorde vi. Men den halve måned var lige så dyr som de 60 første dage.
   Så havde håbet på en fed fidus 🙂

   Svar

   • spanienbloggen
    marts 12, 2017 @ 4:54 pm

    Hej igen Linda

    Jeg sender dit spørgsmål videre til Claus, der har skrevet artiklen. Han ved mere om det end jeg, og kender mere til de forskellige forsikringsselskaber.
    Den privatforsikring, som I har. Er det en forsikring, der er en del af jeres husstandsforsikring eller et MasterCard? Eller var det en, I tegnede separat, da I skulle rejse?

    De bedste hilsner
    Hanne

    Svar

    • Linda
     marts 13, 2017 @ 9:31 am

     Hej Igen Hanne 🙂

     Vores almindelige privat rejseforsikring er en del af vores inboforsikring og den vi forlængede med var et selskab som vores forsikringsselskab samarbejder med, så det hele kunne gøres på vores forsikringsselskabs hjemmeside. (Hvis jeg ikke husker forkert) 🙂

     Svar

     • spanienbloggen
      marts 13, 2017 @ 9:42 am

      Hej Linda

      Ok 🙂
      Ja, det ville være dejligt med en let løsning på forsikringen. Det kan naturligvis også lade sig gøre, hvis man tegner en udvidet. Jeg ved, at Claus vender tilbage med mere uddybende svar på dit spørgsmål 🙂

      De bedste hilsner
      Hanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.