Om

Rejseblog om Spanien

Spanienbloggen er en rejseblog, hvor rejselystne og kvalitetsbevidste danskere, der er interesseret i spansk kultur og livsstil, kan finde guides, tips og inspiration til deres rejser i Spanien.

Bloggen henvender sig til dig, der har din nysgerrighed i behold og ikke kun vil opleve Spaniens berømte seværdigheder, men også gerne vil gå på opdagelse i landets mindre kendte steder og have indsigt i landets kultur.

Spanienbloggen er en blog om Spanien, som drives af journalist Hanne Olsen. Her finder du inspiration, tips og guides til Spanien

Bloggen drives af freelance rejsejournalist Hanne Olsen, der også leverer artikler og fotos om Spanien til en række danske medier.

Min interesse for Spanien begyndte da jeg læste teater- og medievidenskab på universitetet, hvor jeg slugte Federico García Lorcas manuskripter og digte og så alle Louis Buñuel og Pedro Almodóvars film. Jeg har også altid være begejstret for spanske kunstnere som Salvador Dalí, Pablo Picasso, Diego Velazquez og El Greco. 
Så det var i første omgang kunsten, der fik mig til at rejse til Spanien. Siden faldt jeg også for både kulturen, historien, maden og alle de mange mennesker, jeg kender i landet. 

Jeg opholder mig ofte i landet i flere måneder ad gangen, hvor jeg skriver og fotografer og forsøger at tilfredsstille min nysgerrighed på spanierne og deres land. Min base i Spanien er oftest Madrid eller Barcelona. Derfor kan du finde mest om de to byer på bloggen.

Har du lyst til at arbejde sammen med mig?

Det skriver andre om Spanienbloggen

Har du lyst til at læse, hvad andre skriver om Spanienbloggen, så kan du læse mere her:

Interview: Hanne Olsen fra Spanienbloggen – RejseSpion 
Månedens rejseblog: Spanien er så meget mere end Solkysten – RejsRejsRejs
De 15 bedste rejsebloggere i 2019 – Tea Tougaard
De 15 bedste rejsebloggere i 2018 – Tea Tougaard
10 gode rejseblogs 2017 – Opdagelse.dk
13 gode danske rejseblogs 2017 – OnTrip