kommentarer

 1. OnTrip.dk
  maj 26, 2017 @ 12:35 pm

  Super lækker guide, Hanne 🙂 Tak fordi du delte den. Madrid er bestemt en by, som en dag skal genses og med denne guide i hånden, bliver det jo en helt anden oplevelse 😉

  /Annette

  Svar

  • spanienbloggen
   maj 26, 2017 @ 2:05 pm

   Selv tak fordi, du kiggede forbi og tog dig tid til at læse. Ja, jeg kan jo kun være enig med dig, sådan som jeg drøner til Madrid i tide og utide – om få dage er jeg der igen 😉 Og til din næste tur må jeg så hellere få lavet guides for garvede besøgende, guide til gode steder at spise, shoppe, se mere kunst … og jeg ku’ blive ved 😉 😉 Der er i hvert fald rigeligt på lager stadigvæk.

   Glæder mig også til at læse om Madrid på jeres blog snart 😉

   De bedste solskinshilsner
   Hanne

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.