kommentarer

  1. Jolanta Mark
    november 28, 2018 @ 12:58 pm

    Det er nogle meget lækre tapas/porciones!

    Lige spørgsmål: hvornår skal den syltede røde peber i huevos a la flamenco – som pynt til sidst eller som en del af grøntsagsblandingen (hvidløg, løg, ærter, bønner m.m.)?

    Svar

    • spanienbloggen
      november 28, 2018 @ 1:17 pm

      Kære Jolanta

      Godt, du er vågen 🙂 Den vigtige detalje var smuttet ud. Den skal i sammen med resten af grøntsagerne. Og det er nu tilføjet til opskriften. God fornøjelse med madlavningen og velbekomme! 🙂

      Svar

    • claus
      november 29, 2018 @ 9:33 am

      Der er chorizo og … blødpølse i skiver på toppen?

      Svar

      • spanienbloggen
        november 29, 2018 @ 9:38 am

        Hej Claus

        Tak for dit besøg. Og ja, det ligner unægteligt blodpølse, der er på toppen af retten på billedet. Det var dog det foto, jeg fik med til opskriften fra Sevilla, selv om der ikke står blodpølse i opskriften. Omvendt, så kan man sagtens putte blodpølse i retten, hvis man har lyst til det. Det spiser spanierne jo en del af 🙂 Håber, du har lyst til at teste opskriften alligevel, trods alt.

        De bedste hilsner
        Hanne

        Svar

    • Jolanta Mark
      november 29, 2018 @ 4:48 pm

      Kære Hanne!

      Huevos a la flamenca er afprøvet. Bestemt en succes 🙂 Næste gang vil jeg peppe retten op med flere syltede pebre og lidt tabasco.

      Kh
      Jolanta

      Svar

      • spanienbloggen
        november 29, 2018 @ 6:56 pm

        Kære Jolanta

        Skønt at høre, at huevos a la flamenca lige er noget for dine smagsløg 🙂
        Og det lyder lækkert med lidt ekstra krydderier til retten.

        Kh
        Hanne

        Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.